POLYDOR - lider na polju distribucije Panini albuma i samolepljivih sličica, stranih i domaćih magazina!

Osnovne delatnosti kompanije su izdavaštvo, distribucija periodične štampe, samolepljivih sličica i albuma.


O nama

U aprilu 1992. godine osnovana je firma Polydor kao izdavačka kuća sa specifičnim izdanjima namenjenim deci. Sredinom devedesetih godina, uspostavlja se strateška saradnja sa najvećim svetskim izdavačem albuma i sličica Panini iz Italije. Pored albuma i sličica, Polydor se bavi uvozom dnevnih, nedeljnih i revijalnih izdanja sa preko četiri stotine naslova iz, gotovo, svih zemalja sveta. Koristeći razvijen sistem kiosk prodaje, vršimo generalnu distribuciju značajnog broja revija domaćih izdavača, knjiga, kao i drugih proizvoda koji su kompatibilni sa ovakvom vrstom prodaje. 

Detaljnije

"ZGRABI DRES"

Kao i svake godine, Polydor je spremio poklone za verne kolekcionare! PRAVILNIK:PRVIH 15 000 kolekcionara koji na našu adresu pošalju 50 praznih kesica zvanične kolekcije FIFA World Cup Russia 2018, dobijaju sportski dres kao poklon. Na raspolaganju imamo veličine: S, M, L, XL i XXLAdresa za slanje:POLYDOR dooPoštanski pregradak 6, Pošta br. 48, 11 010 BeogradObaveštenje o završetku nagradne igre ćemo istaći na našem sajtu i Facebook stranici www. facebook. com/polydor. co. rs/ ! Požurite, količine su ograničene!

Pročitaj više
FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018

Dragi kolekcionari,Tradicija se nastavlja! U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu, PANINI je spremio novu kolekciju albuma i sličica "FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018"! Album sadrži 80 strana i 670 sličica, od kojih je 50 specijalnih (zvanične lopte, maskote, trofej... ). Početak prodaje u Srbiji SUBOTA, 31. mart! Poklon album možete dobiti uz kupljene Večernje novosti u PONEDELJAK 02. APRILA!

Pročitaj više
FIFA 365 NAGRADNA IGRA - SVI DOBIJAJU!

FIFA 365 NAGRADNA IGRA - SVI DOBIJAJU!

I ove godine smo pripremili nagrade za verne kolekcionare... Pošaljite poleđine sličica i dres stiže na vašu adresu!

Pročitaj više
Amici Cucciolotti - Misija prijatelja životinja 2018!

Amici Cucciolotti - Misija prijatelja životinja 2018!

Dragi prijatelji životinja, dobrodošli u naš tim! Amići Kućeloti je kolekcija albuma i sličica nastala u Italiji 2007. godine, a od ove godine je dostupna i u Srbiji pod ekskluzivnom licencom Panini! Visokokvalitetni, edukativni albumi i sličice će vam otkriti fantastične informacije o životinjama i prirodi! Ali, ovo nije obično sakupljanje sličica! Deo prihoda od prodaje izdvajamo za finansiranje 100 000 obroka za napuštene životinje u našoj zemlji!   "Sličice koje pomažu životinjama! "

Pročitaj više

Proizvodi

  Mnoge generacije su se radovale i odrastale uz naše albume i sličice. Polydor je nastojao da izdanja koja su objavljivana u našoj zemlji, budu ne samo zabavna, već i da imaju edukativni karakter, nastojeći da damo makar i mali doprinos pravilnom socio-psihološkom i kulturnom razvoju naše dece.

  Kada su časopisi i dnevna izdanja u pitanju, vodimo se idejom da čitaocima učinimo lako dostupnim njihova omiljena izdanja. Pored klasične prodaje, razvili smo sistem pretplate sa brojnim pogodnostima za ovakvu vrstu kupovine.


Detaljnije

Albumi i sličice

Polydor je ekskluzivni zastupnik i distributer za tržište Srbije i Crne Gore, najvećeg izdavača albuma i sličičica PANINI! Panini je osnovan od strane braće Panini 1961. godine u Modeni (Italija). Prva kolekcija koju su lansirali je bila posvećena fudbalu pod imenom „Calcatori“. Danas su njihovi proizvodi prisutni u 120 zemalja, a prosečna godišnja proizvodnja iznosi neverovatnih 6 milijardi sličica!

Detaljnije

Distribucija štampe

Naša firma se bavi i generalnom distribucijom periodične štampe domaćih i stranih izdavača. Snabdevamo kioske, prodavnice, benzinske pumpe na teritoriji cele Srbije. Od 2017. godine smo postali glavni distributeri stranih izdanja dnevnih novina i magazina, trenutno u svom asortimanu raspolažemo sa preko 400 naslova.

Detaljnije