POLYDOR - lider na polju distribucije Panini albuma i samolepljivih sličica, stranih i domaćih magazina!

Osnovne delatnosti kompanije su izdavaštvo, distribucija periodične štampe, samolepljivih sličica i albuma.


O nama

U aprilu 1992. godine osnovana je firma Polydor kao izdavačka kuća sa specifičnim izdanjima namenjenim deci. Sredinom devedesetih godina, uspostavlja se strateška saradnja sa najvećim svetskim izdavačem albuma i sličica Panini iz Italije. Pored albuma i sličica, Polydor se bavi uvozom dnevnih, nedeljnih i revijalnih izdanja sa preko četiri stotine naslova iz, gotovo, svih zemalja sveta. Koristeći razvijen sistem kiosk prodaje, vršimo generalnu distribuciju značajnog broja revija domaćih izdavača, knjiga, kao i drugih proizvoda koji su kompatibilni sa ovakvom vrstom prodaje. 

Detaljnije

KRAJ NAGRADNE IGRE

KRAJ NAGRADNE IGRE

Dragi kolekcionari,Nagradnu igru "ZGRABI DRES" završavamo u petak, 06. 07. 2018. god.  Svi, bez izuzetka, koji do petka pošalju 50 praznih kesica će dobiti dres na kućnu adresu u narednom periodu! Kolekcionari koji budu slali koverte sa praznim kesicama, koje budu stizale sa datumima posle 06. 07. 2018. god. neće dobiti dres. Hvala svima na učešću!

Pročitaj više

"ZGRABI DRES"

Kao i svake godine, Polydor je spremio poklone za verne kolekcionare! PRAVILNIK:PRVIH 15 000 kolekcionara koji na našu adresu pošalju 50 praznih kesica zvanične kolekcije FIFA World Cup Russia 2018, dobijaju sportski dres kao poklon. Na raspolaganju imamo veličine: S, M, L, XL i XXLAdresa za slanje:POLYDOR dooPoštanski pregradak 6, Pošta br. 48, 11 010 BeogradObaveštenje o završetku nagradne igre ćemo istaći na našem sajtu i Facebook stranici www. facebook. com/polydor. co. rs/ ! Požurite, količine su ograničene!

Pročitaj više
FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018

Dragi kolekcionari,Tradicija se nastavlja! U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu, PANINI je spremio novu kolekciju albuma i sličica "FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018"! Album sadrži 80 strana i 670 sličica, od kojih je 50 specijalnih (zvanične lopte, maskote, trofej... ). Početak prodaje u Srbiji SUBOTA, 31. mart! Poklon album možete dobiti uz kupljene Večernje novosti u PONEDELJAK 02. APRILA!

Pročitaj više
FIFA 365 NAGRADNA IGRA - SVI DOBIJAJU!

FIFA 365 NAGRADNA IGRA - SVI DOBIJAJU!

I ove godine smo pripremili nagrade za verne kolekcionare... Pošaljite poleđine sličica i dres stiže na vašu adresu!

Pročitaj više

Proizvodi

  Mnoge generacije su se radovale i odrastale uz naše albume i sličice. Polydor je nastojao da izdanja koja su objavljivana u našoj zemlji, budu ne samo zabavna, već i da imaju edukativni karakter, nastojeći da damo makar i mali doprinos pravilnom socio-psihološkom i kulturnom razvoju naše dece.

  Kada su časopisi i dnevna izdanja u pitanju, vodimo se idejom da čitaocima učinimo lako dostupnim njihova omiljena izdanja. Pored klasične prodaje, razvili smo sistem pretplate sa brojnim pogodnostima za ovakvu vrstu kupovine.


Detaljnije

Albumi i sličice

Polydor je ekskluzivni zastupnik i distributer za tržište Srbije i Crne Gore, najvećeg izdavača albuma i sličičica PANINI! Panini je osnovan od strane braće Panini 1961. godine u Modeni (Italija). Prva kolekcija koju su lansirali je bila posvećena fudbalu pod imenom „Calcatori“. Danas su njihovi proizvodi prisutni u 120 zemalja, a prosečna godišnja proizvodnja iznosi neverovatnih 6 milijardi sličica!

Detaljnije

Distribucija štampe

Naša firma se bavi i generalnom distribucijom periodične štampe domaćih i stranih izdavača. Snabdevamo kioske, prodavnice, benzinske pumpe na teritoriji cele Srbije. Od 2017. godine smo postali glavni distributeri stranih izdanja dnevnih novina i magazina, trenutno u svom asortimanu raspolažemo sa preko 400 naslova.

Detaljnije